Трапезни маси

phone call 3  088 912 70 70

Маса Тоня

Маса ТОНЯ се произвежда от масивна дървесина и ЛПДЧ. Конструкцията е здрава и стабилна и се комплектова със съвременни механизми и обкови. Предлага се в 3 варианта и няколко стандартни размера. С цел опазване на околната среда и оптимизиране на производството фирмата е инвестирала в енергоспестяващи машини от няколко години. Чудесно може да се комбинира със стол Мона, Яна или друг модел от галерията ни.
          
За различни размери извън стандартните моля направете запитване. 
Предлага се като трапезна.
 
Материал: масив, ЛПДЧ
 
Моделът се предлага само в следните цветови комбинации:
 
ВАРИАНТ 1: цвят плот - сонома / цвят крака - сонома
ВАРИАНТ 2: цвят плот - сонома / цвят крака - светъл орех 
ВАРИАНТ 3: цвят плот - сонома / цвят крака - бяло
 
Обявената цена е в български лева, включва ДДС и важи при получаване на стоката от нашия централен обект /Стара Загора, булевард "Цар Симеон Велики", кв. Железник/.
 
Ако желаете да получите стоката на домашен адрес в България е необходимо да направите заявка, за да може да ви се изчисли точната сума за доставката, по обемното тегло на пратката. Стойността на поръчката се предплаща, на база издадена фактура. Всички пратки се изпращат със застраховка по куриер (Еконт) за сметка на получателя. В цената на доставката не влиза качване или монтаж на поръчаните изделия.
Производител: МФ ТрояТех
Изберете размер маса:
Цена: 261.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.