Еднолицеви матраци

phone call 3  088 912 70 70

Матрак Атина

Матракът е с отлични ортопедични характеристики. Дава добра опора на гръбначния стълб, неподатлив на дефор-мация, има висока устойчивост на тегло и натиск. Памучната вата, с която е прошита дамаската, поддържа естест-вената телесна температура. Тя подсилва чувството за топлина през зимата и за хлад през лятото.
Изработва се с подматрачна рамка от иглолистен материал с плоча от МДФ.
 
  • Височина на матрака: 18 см
  • тип на калъфа: борд
  • материал: Ядро от еластична пяна, плетена луксозна дамаска тип "Жакард", вълнена и памучна вата
  • степен на твърдост: твърд
  • гаранция: 2 години
 
Обявената цена е в български лева, включва ДДС и важи при получаване на стоката от нашия централен обект /Стара Загора, булевард "Цар Симеон Велики", кв. Железник/.
 
Ако желаете да получите стоката на домашен адрес в България е необходимо да направите заявка, за да може да ви се изчисли точната сума за доставката, по обемното тегло на пратката. Стойността на поръчката се предплаща, на база издадена фактура. Всички пратки се изпращат със застраховка по куриер (Еконт) за сметка на получателя. В цената на доставката не влиза качване или монтаж на поръчаните изделия.
Производител: Матраци Класик / К
Изберете размер:
Височина:
Изберете:
Степен на твърдост:
Цена: 299.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.