Еднолицеви матраци

phone call 3  088 912 70 70

Матрак Фелия Мемо еднолицев

Еднолицев матрак ФЕЛИЯ МЕМО
 
Уникален еднолицев пружинен матрак съчетаващ стабилен пакет Бонел, обезшумяващ слой от филц, термослепени памучни влакна и 2см. слой от sky cell пяна. Добавеният 2 см. слой мемори пяна осигурява по-равномерно разпределение на натоварването, както и по-висока адаптивност между тялото и матрака. Висококачествената дамаска от нетъкан текстил е капитонирана с обемна вата. Изключително здравата основа позволява безпроблемно монтиране на повдигащ механизъм от всяка страна.
  • Височина на матрака: 23 см
  • тип на калъфа: борд
  • материал: с пружинен пакет "Bonnel"
  • степен на твърдост: среден
  • гаранция: 3 години
Обявената цена е в български лева, включва ДДС и важи при получаване на стоката от нашия централен обект /Стара Загора, булевард "Цар Симеон Велики", кв. Железник/.
 
Ако желаете да получите стоката на домашен адрес в България е необходимо да направите заявка, за да може да ви се изчисли точната сума за доставката, по обемното тегло на пратката. Стойността на поръчката се предплаща, на база издадена фактура. Всички пратки се изпращат със застраховка по куриер (Еконт) за сметка на получателя. В цената на доставката не влиза качване или монтаж на поръчаните изделия.
Производител: Геномакс
Изберете размер:
Цена: 149.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.