Подматрачни рамки

phone call 3  088 912 70 70

Подматрачна рамка Дрийм Флекс

Подматрачна рамка Росмари Дрийм флекс 

Рамка от здрав метален профил и многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по–голяма устойчивост и естетика. Обувки от високотехнологичен съполимер с максимална устойчивост на усукване и деформация. Движението на ламела около оста му позволява по-добра гъвкавост по извивките на тялото. Съединяването в средата се осъществява без промяна във височината и така се създава усещане за цялостна повърхност.
 
Височина 45 - 50 мм.
Брой на ламелите - 24 – 26
При широчина на рамката над 140 см. 48 - 50 броя букови ламели.
 
Броят на буковите ламели зависи от дължината на подматрачната рамка, съответно 190см. или 200см. височина.
 
Oпция Р - система от двойни ламели за регулиране на твърдостта и
оформяне на комфортна зона.
  • Опция Р е включена към базовата цена

Допълнителни опции:

 Ракла с амортисьорен механизъм - + лв.
 Сак за подматрачна рамка с опция ракла - + лв. /1 бр. 

ВАЖНО

  • Три комфортни зони.
  • Зона за кръста: Възможност за регулиране твърдостта на ламелите в областта на кръста. Тази система позволява по-правилното или необходимо позициониране в лумбалната област.
  • Еластичните легла на ламелите, позволяват вертикално и осово движение. Това дава възможност за перфектното им нагаждане по матрака, освобождавайки го във всяка една зона.
  • Букови ламели.
  • Подматрачна рамка Дрийм Флекс е подходяща за безпружинни еластични матраци, както и за матраци с пружинен пакет "Pocket springs".
  • Подматрачна рамка Дрийм Флекс стандартно е с подсилена конструкция и монтирани планки за амортисьорен механизъм.
 
Гаранция: 4 години
 
Обявената цена е в български лева, включва ДДС и важи при получаване на стоката от нашия централен обект /Стара Загора, булевард "Цар Симеон Велики", кв. Железник/.
 
Ако желаете да получите стоката на домашен адрес в България е необходимо да направите заявка, за да може да ви се изчисли точната сума за доставката, по обемното тегло на пратката. Стойността на поръчката се предплаща, на база издадена фактура. Всички пратки се изпращат със застраховка по куриер (Еконт) за сметка на получателя. В цената на доставката не влиза качване или монтаж на поръчаните изделия.

 

Производител: Геномакс
Изберете размер:
Цена: 179.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.