Офис бюра

phone call 3  088 912 70 70

Модулна стелажна система АРИА

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ВАЛИДНО ОТ 01.05.2024 - 31.05.2024
 
Изключително практично решение.
 
Стелажна система АРИА е мебелна модулна система, която може да се използва в обзавеждането на различни интериори. Тя е гъвкава и позволява да променяте подредбата на рафтовете и шкафовете, когато и както пожелаете. С помощта на елементите на системата може да се изградят композиции с необходимите индивидуални размери и функционалност –  да служат като секция в дневната, да допълнят обзавеждането в детска стая, да се обособи работно място в дневната или спалнята. С тази система може да се обзаведе офис, архив, библиотека. Диагоналите дават максимална устойчивост на композицията, която сте избрали, независимо от размерите и конфигурацията. Има изчистена и съвременна визия. Монтажът е изключително лесен и бърз.
Конструкцията на Стелажна система АРИА включва метални страници, които са крайни, средни и ъглови, укрепващи диагонали в три размера и рафтове с три дължини. Между рафтовете могат да се (вмъкват) поставят шкафове и кутии.
Металните страници са изработени от стоманен квадратен профил 20х20 мм, диагоналите са изработени от стоманена тел Ø 6 мм. Всички метални елементи са прахово боядисани. Рафтовете, шкафовете и кутиите се изработват стандартно от ПДЧ 18 мм с кант 0,8 мм.
 

Стелажна система Ариа включва

  • метални страници от профил 20х20 мм – средни, крайни с 3, 4, 5 и 6 нива;
  • ъглови метални страници от профил 20х20 мм – крайни с 3, 4, 5 и 6 нива;
  • укрепващи диагонали;
  • средни рафтове;
  • долен рафт с крак;
  • работен плот;
  • шкаф Н376 мм с 2 врати;
  • шкаф Н376 мм с 2 чекмеджета;
  • кутия от ПДЧ
 
 
Материал: ПДЧ или МДФ, метални профили 20х20 мм
 
Корпус - 18 мм, кант 0,8 мм
Плот - 18 мм, кант фронт 0,8 мм
метал: бял или графит мат RAL 7016
ПДЧ за рафтове и шкафове - Кроношпан: бяло 8685 BSтъмен диамант U963 ST9k359 PW дъб кастело тъмен и K358 PW дъб кастело меден
ПДЧ за кутии отворени - Кроношпан: K359 PW дъб кастело тъмен и K358 PW дъб кастело меден, 0244 SU петрол и 0134 BS жълто
 
 
Офис столове за вашият офис можете да откриете в нашата галерия или тук:
 
Забележка:
Цените са валидни само за цветовете предоставени от фирмата производител.
 
 
Обявената цена е в български лева, включва ДДС и важи при получаване на стоката от нашия централен обект /Стара Загора, булевард "Цар Симеон Велики", кв. Железник/.
 
Ако желаете да получите стоката на домашен адрес в България е необходимо да направите заявка, за да може да ви се изчисли точната сума за доставката, по обемното тегло на пратката. Стойността на поръчката се предплаща, на база издадена фактура. Всички пратки се изпращат със застраховка по куриер (Еконт) за сметка на получателя. В цената на доставката не влиза качване или монтаж на поръчаните изделия.
Производител: мебели Dragi
Изберете модел:
Стара цена: 128.00 лв.
Цена: 109.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.