Офис комплекти

phone call 3  088 912 70 70

Офис серия I-ОФИС

Модерните офис концепции дават възможности за гъвкави работни процеси, създавайки индивидуално пространство и атмосфера, стимулираща и мотивираща служителите да бъдат по-продуктивни. В офиса, както ефективната работа и знанията, така и комуникацията лице в лице играят важна роля. По този начин, дизайна на офиса и неговото обзавеждане, стават инструменти за управление и са ключов фактор за успеха на фирмата.
Мебелите от офис серия "i - офис" Ви предлагат отлична възможност сами да изберете и подредите Вашето офис пространство. В подкрепа на това Ви предлагаме избор между 5 дизайна на крака за бюрата, широка гама от функционални и синхронно допълващи бюрата шкафове, както и самостоятелни модули и аксесоари.
Бюрата са изключително здрави, надежни и с модерна визия. Металните крака се изработват от профил 40 х 40 с регулируеми крачета.  Под работния плот има метална греда, която гарантира здравината на бюрата. Работните плотове и шкафовата част се изработват от ПДЧ 18 мм в няколко цветови комбинации.
 
Гъвкавост, стил, здравина и подчертана индивидуалност - това са само част от ползите, които ще получите с мебелите от офис серия "i-офис".

Офисна серия "i-офис" е съставена от следните модули.

- Бюра самостоятелни: (виж тук)(виж тук)(виж тук)
- Бюра самостоятелни към шкафове: (виж тук), (виж тук), (виж тук)
- Бюра обединени за 2 работни места: (виж тук), (виж тук)
Бюра обединени за 2 работни места към шкафове: (виж тук), (виж тук)
Бюра обединени за 4 работни места: (виж тук), (виж тук)
Шкафове помощни към бюра: (виж тук) 
Помощни сектори с чекмеджета и рафтове: (виж тук) 
- Контейнери с чекмеджета, със и без заключване: (виж тук) 
- Аксесоари: (виж тук)
 
Офис столове за вашият офис можете да откриете в нашата галерия или тук:
 
Забележка:
Означението "L" е за ляво, а "R" за дясно!
 
- Цените са валидни само за цветовете предоставени от фирмата производител.
 
Обявената цена е в български лева, включва ДДС и важи при получаване на стоката от нашия централен обект /Стара Загора, булевард "Цар Симеон Велики", кв. Железник/.
 
Ако желаете да получите стоката на домашен адрес в България е необходимо да направите заявка, за да може да ви се изчисли точната сума за доставката, по обемното тегло на пратката. Стойността на поръчката се предплаща, на база издадена фактура. Всички пратки се изпращат със застраховка по куриер (Еконт) за сметка на получателя. В цената на доставката не влиза качване или монтаж на поръчаните изделия.
Производител: мебели Dragi
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.